~Ahlan Wasahlan~

selamat datang.......

Monday, April 25, 2011

dah abis pantang....


assalamualaikum..
my princess-Nur iftitah saqeenah

hari ni dah hari ke 51..dah dkt smggu abis pantang..mencabar iman gak berpantang ni..huhu..byk mkanan yg xleh makan..terliur je lah tgk org makan..huhu...

perkembangan iftitah, makin hari dah makin pandai anak mama ni..dah pandai kalu org agah dia..dah pndai nak cakap2 ngan kt..paling dia suka, time nak mandi...mmg excited tgk muka..time mandi mmg x nangis langsung...siap dah mndikan dia ngan air paip direct lagi... haha..kena ajar lasak ckit..ermm..hari tu masa sebulan, g cucuk dia kat klinik keluarga gak..mls aku nak berasak kat klinik kerajaan..bukan sombong ke apa..tp malas nak tunggu..byk sgt prosedur..dah tu mak kena cek, ank pun kena cek..sudahnya, g private senang...hehehe..x byk kerenah.. hari tu sebulan berat dia 4.3 kg..kuss..semangat betul anak mama ni..dlm perut kecik jer dia..besar kat luar.. body skrg ni berketul2..beruas2..haha..berat btul nak pangku terutama time mandi n nyusu...skrg ni aku rasa dah almost 5 kg kot..berat tang pipi tu..hahaha..ramai yg cubit pipi dia, tu jadi makin labuh..sian anak mama...

(body yg dah berketul2 ni...)

abah lak, still kat perak..sian abh..jauh ngan iftitah..xpe abah..sabar ye..nt bulan 5 blh lah kita duk sama2..mama ptikal kat perak, pas ptikal cuti lak 2 bulan..best2...

mama still ada 2 paper utk final..alhamdulillah nasib sempat nak ambik final n sihat dah badan ni..3 paper dah lepas..alhamdulillah, dapat gak lah jawab..tawakal lak lah gane2... tq kat semua lecturer sem ni sbb sporting bagi pelepasan x attend kuliah sebulan..tp mgkin lah markah kehadiran kurang ckit..xpelah..hopefully result sem ni ok n dapat dekan lagi..amin..



p/s: best ada baby ni..tiap2 masa rasa nak bersama dia sokmo..


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...