~Ahlan Wasahlan~

selamat datang.......

Monday, November 25, 2013

Bisness di tahun baru....

Assalamualaikum w.b.t....

Rasanya belum terlambat untuk saya mengucapkan selamat tahun baru Hijrah 1435...semoga tahun ni lebih baik dari tahun2 sebelumnya...amin...

Azam tahun baru ni nak mulakan bisness..hehehe..semoga niat saya untuk berbisness bagi membantu ekonomi keluarga akan diberkati olehNya..Tapi nak jual apa???? Emm..setelah saya mencuba sendiri produk ni, timbul keyakinan untuk berkongsi kebaikan dengan kawan2 yang lain lak..Produk yang saya maksudkan adalah Everlynn Skincare Product..

Everlynn Skincare merupakan produk keluaran syarikat Bumiputera dari Negeri Che Siti Wan Kembang.. Produk keluarannya telah mendapat kelulusan dari Kementerian Kesihatan Malaysia (KKM) dan juga telah memperolehi sijil HALAL oleh JAKIM..sebab tu la saya berani nak try..kalau dulu cukup takut nak try makan supplement bagai ni..ye la..kita x tahu ok tak dan sesuai tak dengan badan kita...

Produk apa yang dikeluarkan oleh Everlynn Skincare??? Antaranya adalah Minyak Kelapa Dara a.k.a Virgin Cocunut Oil (VCO). Kelebihan VCO Everlynn ni, dia dalam bentuk kapsul..so, xde masalah la nak ambik..kalau dulu2 dalam bentuk cecair, memang susah kan nak makan... VCO everlynn ni 100% natural ingredient dan ini semestinya selamat untuk diambil oleh sesiapa sahaja termasuklah kaum lelaki, perempuan, ibu mengandung dan juga ibu menyusu... VCO juga telah terbukti dapat mengubati masalah penyakit kulit yang kronik seperti eczema dsb...apa lagi ek..emm..yang paling penting, ianya dapat mengurangkan kandungan kolestrol dalam badan anda. Macam mana rupa VCO Everlynn ni??? jom tgk gambar kat bawah.. Mahal ke VCO ni??? X mahal pun..kalau kita rasa kesihatan kita ni penting, mesti kita sanggup nak keluarkan sedikit modal kan untuk jaga kesihatan kita.. Harga VCO ni hanya RM 40 sebotol dan ada 60 capsule.. Boleh tahan sebulan sebab makan 2 biji sehari..1 pagi, 1 petang...

VCO dalam bentuk capsul memudahkan pengambilannya...

Selain VCO, saya juga dah try beautycare product oleh Everlynn iaitu Normal Set  yang mempunyai Cleanser, Toner, Krim Siang dan Krim Malam..memang best sangat produk2 ni.. dulu rasa kulit mcm kusam je..bila dah pakai tu rasa mcm berseri2 jer..cheeewaah...hahaha...tp nak tempek muka sendiri macam segan je la..tp insyaallah..kalau pakai ikut aturan yang betul, dalam sebulan kulit wajah anda Insyaallah akan berseri2 dan tiada masalah lagi..mesti husband makin sayang..hehehe..dulu saya niat nak pakai utk nmpak cantik depan suami je..alhamdulillah..sesuai dengan saya..bukan senang nak cari produk yang sesuai dengan kita kan... saya memang x berani nak tukar2 produk kosmetik ni...bila dah suite dengan saya, memang stay dengan yang ni je...sangat lembut pada kulit tau..x caya, cuba la... Hanya RM 120/ set...Nak tgk macam mana rupa dia? jom tgk gambar kat bawah ni....

Yang ni set normal 3 in 1.. Ada Cleanser, Toner n Krim Siang...Hanya RM 90.00

Cupp...ada banyak lagi sebenarnya produk yang saya juall..tp kalau nak review semua, karang panjang lebar lak..antara produk2 lain Flawless Lotion yang digunakan sebagai make up based n protect our skin.. Pastu bagi yang nak buang geleber2 pada badan tu, boleh la try Lavinda Slimmist Spray..cuma spray je kat bahagian lemak2 degil anda tu..insyaallah..nt leh slim mcm bujang2 dulu..hahaha..
Let' review picture..x tgk, maka x jatuh cinta kan...

Shuhada's Everlynn Skincare
Flawless lotion untuk kulit wajah anda yang gebus..

Nak buang lebihan lemak, just spray it...

Macam mana saya nak dapatkan produk2 ni??? 
senang je uolls..boleh contact/pm/sms/whatsapp 0194740468 (Shuhada). 

Untuk info lebih lanjut, boleh like FB saya Shuhada's Everlynn Skincare ye....

K...semoga niat saya untuk membantu ekonomi keluarga saya diberkati oleh Allah..Juga semoga produk2 yang saya jual ni memberi manfaat samada untuk kesihatan mahupun kecantikan kepada semua..

Wassalam..






No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...