~Ahlan Wasahlan~

selamat datang.......

Monday, June 3, 2013

Berubah angin...

Assalamualaikum w.b.t

alhamdulillah, dah seminggu start keje semula lepas cuti 3 bulan.pejam celik sekejap je dah abis cuti.. tak puas rasa uk rehat2 ngan suami n anak2.. My little baby, Nur Iqlil Husna dah pun 2 bulan setengah n kakak dia, Iftitah pun dah 2 tahun 2 bulan.. sama bulan lahir, cuma tak sama tarikh jer..tp still boleh sambut birthday sama-sama..jimat duit mama..ahaks..

entry pengalaman bersalin, lain kali saya masukkan. takde mood lagi nak mnaip..tp ape yg blh sy katakan, mmg sgt2 different kali ni..x rasa sakit langsung, tp dekat2 nak bersalin tu, mmg lagi sakit dari masa melahirkan iftitah dulu..

Berubah angin??? syukur jugak, abis pantang trus lapor diri kat pejabat baru, pejabat perikanan Negeri Perak. Nasib permohonan pindah dari putrajaya dulu dah diluluskan.kalau tak, susah lah duk kat sana, dgn x dpt kuarters nya. Kat Perak ni menyewa area Ipoh, dpt la dduk rumah yg selesa dgn anak2..even suami dapat jumpa hujung mggu je, seronok lah jgk. Alhamdulillah dengan keadaan sekarng..Percayalah Allah tidak akan menguji seserang itu melainkan apa yang dia mampu menghadapinya..Sekarang hanya berdoa untuk mendapat pluang rezeki yg lebih baik..

Duduk kat ofis baru alhamdulillah la dapat boss yg memahami..Tp tuntutan keje ni memang perlukan banyak outstation, dgn anak hantar kat taska n xde sedara mara kat sini yang blh tmpangkan anak2, pasrah je lah.. terpaksa mntk ngan bos keje luar yg balik hari je..tapi sebenarnya segan jugak, sy xnak jadikan anak2 sebagai alasan x mau buat keje.tp nak buat mcm mana, kalau husband duk sama x kisah sgt..buat masa skrg ni gitu je lah yg boleh sy buat. Apa2 pun keje tetap kena buat..semoga ada yang lebih baik untuk kami sekeluarga. amin..

k la..lain kali kt smbung ntry pengalaman bersalin..lama dah x menaip, x reti rasa..hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...