~Ahlan Wasahlan~

selamat datang.......

Friday, May 18, 2012

sedangkan lidah lagi tergigit

Assalamualaikum...

bila duk jauh2 mcm2 benda yg timbul kat kepala...


fikir tu..fikir ni...


kusut ngan study lagi..sibuk urus ank lagi...


sabar lah wahai hati..sebulan lagi pasni dah free..


kamu disana, jgn fikir mcm2 sy kat sini...


insyaallah..sy disini baik2 saja.. hrp kamu juga begitu...


psssttt:::mana tumpahnya kuah kalau x ke nasi... hahaha..ank pun main pukat... 
nak nurun mama dia kot..keje bidang perikanan..
 bab pling teruja tima dia jmpa ikan..
pandai btl ank mama ni..love u darling..


wassalam.....


Tuesday, May 8, 2012

ada lagi daa...

assalamualaikum..

lama gile x update kt blog ni..bukan apa..mmg xde masa betul..24 jam tu rasa x cukup je.. dgn bz ngan kuliah nya, mana balik rmh layan nak kena layan anak lak..nsb baik keje2 masak mak mertua yg wat..hahaha..aku just makan n bsh pggn jer..baik kan menantu ni??ish3..jgn tiru mcm aku erk..

alhamdulillah la dapat fmly mertua yg sgt2 memahami kesibukan aku sbg seorg student ni...tmbh2 lagi last sem ni..mmg teramat bz..ada kala time g kuliah kul 8, kul 6 ptg baru leh balik..sian ank dara aku kn tggl..bl masuk pintu rmh je, terkedek2 lah iftitah dtg kat aku..mmg xleh wat apa2 dh..bagi isi minyak dia dulu kyg n then baru lah dia leh g main..tu pun xleh lari jauh dari aku sbb tkut kn tggl lagi..sian btl ank mama ni..sbr ye syg...xlama lagi mama abis bljr n kt duk sama2 ngan abh ye...


cik abg still lagi berjauhan..sapa kata x rindu haaa?? mmg la rindu sgt2..tp nak wat mcm mana, terpaksa lah bekorban perasaan ni..2 tahun dah mcm ni..kdg2 tgk pasangan lain jeles je tp nak wat mcm mana kan..dah terpaksa..harapnya lepas ni msk keje balik, dpt la tukar dkt husband..Ya Allah mudahkanlah urusan hambamu ini...


.
like her abh kan??

 
 ok lah..berbalik ckit cite ttg projek aku..ingat lagi tak? projek ketam kulit lembut tu....alhamdulillah dah abis mkn semua dah ketam2 yg aku bela tu.. kira berjaya jgk lah..tp kalu nak wat small scale x berbaloi sbb peratus hidup ketam ni rendah..mybe kalu bela byk2 tu ok..kira berat bdn ketam ni slps bersalin kulit akan naik 2 kali ganda dr berat asal dia..mmg beza sgt2..sampai tergolek2 dlm air sbb dia x stabil..huhu...kira kalu nak wat projek ni bagus gak la..sbb harga soft shell ni mmg mahal kan..so leh la increase ur income..waaahh..bg nasihat mcm peg perikanan jerk..huhu...next entry aku masuk detail ttg ni..skrg xde mood sbb thesis still dlm progress..dah submit nti aku cite pjg erk...
haaa..ce tgk..besar kan?yg atas gmbr shell lama, gmbr bwh, pas bsalin kulit..

rindu lak nak kjer balik,tp pas ni xtau lah post ke mana..jgn la jauh2..risau fikir anak nak tggl mana pas ni..ok lah.. ngantuk sgt rasa..jom layan gmbr terbaru anak dara sy dan mama dia... .



time sggh kat cameron nak blik tgnu hr tu..

ank mama dah setahun sebulan dah time ni..........


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...