~Ahlan Wasahlan~

selamat datang.......

Tuesday, December 1, 2009

berputar di Menara KL



Arigatooooo.....3 hgga 6 hb 11 baru ni aku attend Asia Pasific Aquaculture Conference kat PWTC..Hmm..byak gak lah benda alah yg berkaitan ngan akua aku kena dgr.. smpai mata pun dah tukar color sbb byk ngat dgr org speaking omputeh..

So, time turun Kl nih, cm biasa ler..ambik ler pluang jmpa buah hati tersyg..waduh..feeling plak..
abis function kat PWTC trs g putrajaya..mlm kuar KL..hehe
igt nak g mana..tup2 dia bwk g menara KL..mlm2 bukan leh tgk ape aku kata.. Rupenyer..
emm...dia ajak aku dinner kat Restoren berputar atas tu..
hehe..sronok weih..sekali seumur hidup jer dia kata.. perabis duit skali skala apa salahnyer utk kepuasan diri..huhu..start from there, i will become her ladies..hehe..so sweet..
* suprise pnyer psl, aku pakai baju pun selenger jer..igt nak g ronda2 jer..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...